Vill du skriva ditt liv?

Vill du skriva om dig själv? Många kommer till mig och berättar att de gärna skulle vilja skriva om sitt liv. Är du en av dem? Kanske vill du skriva om vissa händelser som påverkat dig eller skriva om hela ditt liv. Det kan också vara att man vill berätta sin mammas eller pappas historia. Betydelsefulla eller hemska händelser som påverkat hela släkten. Hemligheter eller annat som legat gömt? Visst har du tänkt tanken någon gång, men aldrig tagit steget? Det som hindrar kan vara många saker, inte vågar för vad andra ska säga, inte riktigt vet hur man ska börja. Inte kan väl jag, och så vidare? Jo, det kan du!

Nu kommer jag att starta en ”Börja skriva ditt liv-kurs” och den vänder sig i första hand till alla er som aldrig vågat, men ändå känner att du har en historia att berätta. Du kan var ung, du kan vara äldre. Det viktiga är att du vill berätta. Jag kommer att hjälpa dig vidare! Naturligtvis är också du välkommen som börjat skriva och som fastnat och inte vet hur du ska fortsätta.

Jag har lång erfarenhet av att läsa berättelser/noveller och har blivit antagen med fyra noveller på olika förlag och jobbar nu hårt med ett bokmanus. Är leg.gymnasielärare i svenska / förstelärare / speciallärare / yrkeslärare i textil design och arbetar på ett gymnasium.

Kurserna kommer att ske utomlands- och eller i Sverige under en vecka, prisvärt och lugnt. Datum kommer senare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s