Hotelldirektören tar plats

Marknadsföringen börjar ge resultat. Hör här vad som hittills är bestämt. Fattar knappt att det är sant. Laddar just för Debutantbloggen och Eckerölinjen där jag ska försöka sätta avtryck. Se nedan vad våren och in på hösten -18 innehåller. Kanske blir det mer.

Debutantbloggen. Inbjuden av författaren Mia Kim att skriva en krönika om romandebuten. Lite personligt och lite reklam för boken. ”Jag skolkade för att vara hemma och skriva.” Datum 18 mars.

Skönlitterära sällskapet Stockholm Nord. Inbjuden att hålla en föreläsning om bakgrunden till trilogin och vad som fick mig att börja skriva den. Välkommen till Scandic Star Hotell i Sollentuna torsd den 5 april kl 19.00.

Birka Cruises Litteraturkryssning. Stockholmförfattarnas event där jag kommer att duka upp med bokbord. Välkommen att anmäla till  http://www.litteraturkryssning.se  Missa inte tävlingen, skriv en novell och vinn en resa med oss. Jag sitter i juryn! Kryssningen äger rum den 6-7 maj.

Eckerölinjen, Grisslehamn. Under planeringsstadiet just nu, kanske med bokbord och  en föreläsning på färjan. Otroligt häftigt! Den 27 mars har jag ett möte ombord med berörd personal.

M-magasin. M-magasin hörde av sig med en förfrågan om en intervju angående debuten med orden, ”vi brukar uppmärksamma debutanter”.  Intervjun klar och blaskan kommer ut i butik den 12 april. M-magasin nr 6.

Herrängs Marina. Den 4 augusti anordnar Aliya Dahlgen från Stockholmsförfattarna event på Herrängs Marina. Sommarlitteratur där Birgitta Backlund och jag med flera finns med. Det blir föreläsningar och boksignering, mingel och författarsnack. Mat och fika finns att köpa. Detta kommer att bli ett annorlunda och roligt event. Jag lovar. Välkommen!

Café Chocolate i Rimbo. En måndag vid 15-tiden under hösten 2018 kommer jag att ha ett bokbord och föreläsning om romanen. Vid den här tiden är utgivningen av bok nummer två nära, som planeras till julen 2018.

Biblioteket i Oxelösund under hösten 2018 (Kan också bli våren 2019). Författarkväll med bokbord och signering. Extra roligt eftersom jag ofta besökt Oxelösund där både min moster och kusin Bill med familj bor.

Plus besök hos några bokhandlare, ICA i Häverödal, bibliotek, caféer, ICA i Oxelösund m fl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s