Vilken kväll!

IMG_4787IMG_4789Vilken underbar kväll hos Skönlitterära sällskapet Stockholm Nord i Sollentuna. Först blev jag bjuden på mat av Marta och Inez. Vi fick oss en trevlig pratstund och en chans att varva ner på Scandic Star hotell där också föreläsningen skulle hållas.

Så var det dags! Nästan fyrtio besökare hade kommit för att lyssna på min historia om bakgrunden till boken. Erling från Kornsta/Hallstavik, Inger från Rotebro och mina kära släktingar från Sollentuna skymtar bland publiken. På bilden saknas några för de är ute och letar efter stolar tillsammans med vaktmästaren Hamid.

Klockan hade dragit lite över 19.00 när föreläsningen började. Jag berättade om bakgrunden till boken och det är min egen släkthistoria. Det är en historia som berör märkte jag, för frågorna var många på frågestunden. Många stannade också kvar efter föreläsningen för att prata om sin släkt. Intressanta berättelser och kanske uppslag till nya händelser i mina texter. Var beredda på det! Allt kan man sno.

Alla har en historia att berätta. Det är något som är min livsfilosofi. En historia värd att berättas. Jag lyssnar gärna.

Ett varmt tack till Skönlitterära sällskapet för kvällen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s