Ett år sedan debuten

För ganska exakt ett år sedan kom boken ”Hotelldirektören” och biblioteket i Hallstavik ordnade snabbt en kväll i slutet av november med en enkel annons på dörren. Just den kvällen var det ett hemskt väder, snöblandat regn piskade som småspik, hård och iskall nordanvind slet i hustaken. Ändå hade några stycken tappra tagit sig dit för att lyssna på mig. Vi satte oss i soffgruppen och drack te och pratade. Det blev en riktigt fin kväll, där vi alla kom till tals och berättade om bakgrund, släktförhållanden och vad som formar ens liv.

Responsen jag fick av dem, att berättelsen höll och att den berörde har funnits med mig vid alla framträdanden det här året. Därför var det med lätt hjärta och glädje att ett år senare, återigen berätta om hur romanen kom till. Den här gången, superannonserat i kulturblad, tidningar och affischer, inför ett fullsatt bibliotek i Hallstavik.

Bilden tagen en halvtimme innan start med några stolar utplacerade. Men så skulle det inte se ut sen! Det blev en magisk kväll. Tack till er som kom. IMG_5572

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s